1 φωτογραφία αξίζει όσο 1000 λέξεις

Για χρόνια, πιέζουμε τους επαγγελματίες / οδοντιάτρους που συνεργαζόμαστε να επενδύσουν σε καλή φωτογράφιση τους, ιδιαίτερα των ίδιων και της ομάδας τους. Προσθέτει αυθεντικότητα σε μια ιστοσελίδα και το κυριότερο λέει στους ασθενείς σας "είμαι αληθινός, μπορείς να με εμπιστευθείς!".

Σίγουρα, οι δυνητικά νέοι ασθενείς σας δεν καταλήγουν στην ιστοσελίδα σας αναζητώντας τις φωτογραφίες σας. Αλλά μια φωτογραφία ισοδυναμεί με 1000 λέξεις και οι φωτογραφίες πραγματικά αναδεικνύουν την προσωπικότητα του οδοντιατρείου σας αλλά και των ανθρώπων που δουλεύουν σε αυτό.

Και αυτό δεν είναι απλή εικασία.

Σχετική μελέτη σε 1000 ανθρώπους δοκίμασαν 3 διαφορετικές ιστοσελίδες:

  • ιστοσελίδες που περιείχαν τη φωτογραφία του ιδιοκτήτη

  • ιστοσελίδες που περιείχαν τη φωτογραφία του εκάστοτε προιόντος,

  • ιστοσελίδες που δεν είχαν καθόλου φωτογραφίες.

Το ερώτημα που υπέβαλλαν στους συμμετέχοντες ήταν: "είναι η φωτογραφία παράγοντας να εμπιστευθείτε μια τοπική επιχείρηση;"

To αποτέλεσμα ήταν οτι το 48% επέλεξε την ιστοσελίδα με τη φωτογραφία του ιδιοκτήτη, το 31% την ιστοσελίδα με κάποια φωτογραφία και το 21% την ιστοσελίδα χωρίς κάποια φωτογραφία.

Συμπέρασμα; Είστε το προιόν. Επενδύστε σε φωτογράφηση υψηλής ποιότητας, μιας και αποτελεί καθοριστικό παράγοντα μετατροπής των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας σε πραγματικούς ασθενείς!

Αν ψάχνετε για φωτογράφο, σας έχουμε πρόταση!