Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Όμορφη, κατατοπιστική και εξατομικευμένη ιστοσελίδα σχεδιασμένη να σας φέρνει νέα περιστατικά. 

H ιστοσελίδα του οδοντιατρείου σας είναι συχνά η πρώτη εντύπωσηπου λαμβάνουν οι δυνητικοί σας ασθενείς για το οδοντιατρείο σας. Συνεπώς, θα πρέπει να είναι φανταστική και να αντιπροσωπεύει με ακρίβεια την εικόνα και τις υπηρεσίες σας.

Οι ασθενείς μάλιστα κρίνουν πολλές φορές βασιζόμενοι στην εμπειρία τους στην ιστοσελίδα σας. Δείξτε τους γιατί θα πρέπει να είστε η πρώτη τους επιλογή! 

Ξεχωρίστε με μία Ιστοσελίδα που Προσελκύει Νέους Ασθενείς

Ψάχνετε τρόπο προσέλκυσης νέων περιστατικών;

Ξεκινήστε με μια μοντέρνα, προσαρμοσμένη στη δική σας ταυτότητα ιστοσελίδα που φορτώνει γρήγορα και να δείχνει τέλεια σε κάθε μορφή συσκευής και να είναι φιλική προς το χρήστη.

Προσθέστε σε αυτό και υψηλή ποιότητας παροχή υπηρεσιών από μας και διαχείριση ιστοσελίδας με όλη την απαιτούμενη υποδομή για τη διαδικτυακής σας επιτυχία.

Αφοσιωμένη Υποστήριξη · Αλλαγές στην Ιστοσελίδα · Μετατροπή · Responsive Προσαρμογή σελίδων · Βελτιστοποίηση εικόνας

Image
Image

Responsive & Βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές

Οι καλύτερες ιστοσελίδες οδοντιατρείων είναι αυτές με responsive σχεδιασμό. Ο όρος responsive σημαίνει ότι οι ιστοσελίδες προσαρμόζονται αυτόματα στις διάφορες συσκευές και μεγέθος οθόνης. Ένα responsive website design προσδίδει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στους επισκέπτες της ενώ η εμπειρία στην ιστοσελίδα σας είναι πολύ καλύτερη, όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιούν.

48% χρηστών διαδικτύου τονίζουν ότι το εικαστικό (δηλ. ο σχεδιασμός) μιας ιστοσελίδας είναι ο #1 παράγοντας αξιοπιστίας μιας επιχείρησης

Blogging

Προσελκύστε περισσότερους δυνητικούς ασθενείς στην ιστοσελίδα σας, καθιερώνοντας το οδονιατρείο σας ως φορέα αναφοράς και χτίστε τη δική σας σχέση με τους ασθενείς.

Η νέα σας ιστοσελίδα θα περιλαμβάνει και blog, ενώ αν επιλέξετε το πακέτο διαχείρισης από μέρους μας, ο ειδικός μας θα συντάσσει κι ανανεώνει τα άρθρα του blog για λογαριασμό σας.

Έτσι, δεν θα έχετε άγχος σχετικά με το τί να γράψετε, φροντίζουμε εμείς αυτό για σας. 

Image

Ατέλειωτες Third-Party και μη Ενσωματώσεις εργαλείων

Προγραμματισμός Ραντεβού & Πληρωμές

Online προγραμματισμός ραντεβού και πληρωμή για ενίσχυση νέων περιστατικών, μείωση κενών ραντεβού, 24ωρη διαθεσιμότητα εξυπηρέτησης, βελτίωση εξυπηρέτησης ασθενή και μείωση διαχειριστικού κόστους.

Η ιστοσελίδα μας για το δικό σας οδοντιατρείο μπορεί να δεχθεί σχεδόν όλα τα εργαλεία προγραμματισμού και πληρωμής τρίτων. 

Online Φόρμες

Online φόρμες για άμεση κι εύκολη επικοινωνία με τους ασθενείς σας, δυνητικούς και μη.

Online / Ψηφιακή Συνεδρία

Μια λύση που γνωρίσαμε όλοι μας την εποχή του COVID και συνεχίζει να είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο, ιδιαίτερα για τα εξ αποστάσεως περιστατικά.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι κάνει μια ιστοσελίδα καλή;

H ποιότητά μιας "καλής" ιστοσελίδας οδοντιατρείου είναι λιγο υποκειμενική, ειδικά όταν αναφερόμαστε στην αισθητική και το σχεδιασμό της. Ωστόσο, λειτουργικά, μια καλή ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι σύμφωνη με τα οριζόμενα από τον κώδικα δεοντολογίας, responsive και φιλική στα κινητά.

Μια ιστοσελίδα οδοντιατρείου θα πρέπει να φορτώνει γρήγορα, να έχει SSL και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που αναζητεί κάθε δυνητικός σας ασθενής.  Η πιο σημαντική σελίδα στην ιστοσελίδα σας είναι η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ και ειδικότερα, οι πληροφορίες "πάνω από τη μέση" ή πριν κάποιος αρχίζει να κάνει scroll προς τα κάτω.

Σημαντικό είναι η πληροφόρηση σχετικά με το οδοντιατρείο σας θα πρέπει να είναι πριν τη μέση, ώστε οι δυνητικοί σας ασθενείς να μη χρειάζεται να ψάχνουν πολύ για τις πληροφορίες που αναζητούν. Το όνομα του οδοντιατρείου σας, τα στοιχεία του ιατρού, η διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας μαζί με αυτό "που σας κάνει διαφορετικούς" θα πρέπει να είναι στην αρχή της ιστοσελίδας σας. 

Ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον σας.

Δείτε και τις υπόλοιπες Υπηρεσίες Dental Marketing

Social Media Marketing
η πιο δημιουργική κι αποτελεσματική λύση για τη διαχείριση των social media του οδοντιατρείου σας
SEO Οδοντιατρείου
βγείτε πιο μπροστά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και προσεγγίστε ασθενείς σε μεγαλύτερη ακτίνα από την περιοχή σας
Online Reputation
αποκτήστε περισσότερες 5-στερες κριτικές από τους ασθενείς σας