Τοπικό SEO
& Διαχείριση Google My Business

Εξειδικευμένες και υψηλής αποτελεσματικότητας υπηρεσίες SEO (Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης) εξασφαλίζουν την ανιχνευσιμότητα της ιστοσελίδας σας από τις μηχανές αναζήτησης και προσέλκυση ποιοτικής επισκεψιμότητας νέων δυνητικών ασθενών.

Τοπικό SEO για οδοντιατρεία που αναζητούν τη διαφορά!

Οι υπηρεσίες SEO (Search Engine Optimization) έγκειται στην προσέλκυση ποιοτικών επισκεπτών / χρηστών στην ιστοσελίδα σας, ασθενείς δηλαδή που αναζητούν οδοντιατρική φροντίδα στην περιοχή σας. Στόχος μας είναι η ιστοσελίδα σας να βρίσκεται μπροστά από των συναδέλφων σας στα αποτελέσματα αναζήτησης λέξεων-κλειδιών βάσει σχετικότητας αντικειμένου και γεωγραφικής τοποθεσίας.

Μια σταθερή στρατηγική on-page και off-page SEO θα εξασφαλίσει την επιτυχία της ιστοσελίδας σας και θα επιτρέπει σε νέους ασθενείς να σας βρίσκουν στις μηχανές αναζήτησης, π.χ. Google.
68% των online εμπειριών ξεκινούν από μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και μόνο 0,78% των χρηστών κάνουν click σε αποτελέσματα της Google από τη 2η σελίδα αποτελεσμάτων και πέρα.

Απογειώστε το Marketing του Οδοντιατρείου σας με μια στρατηγική SEO που φέρνει αποτελέσματα!

Στην ομάδα μας, οι ειδικοί συνεργάτες SEO βελτιστοποιούν την ιστοσελίδα του οδοντιατρείου σας και τη συνολική digital παρουσία σας εφαρμόζοντας τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές για να ανιχνεύεται η ιστοσελίδα σας.

Και δεν είναι μόνο θέμα κατάταξης αλλά αφορά και τη συνολική ορατότητα του οδοντιατρείου σας και την προσέλκυση ποιοτικών νέων δυνητικών ασθενών.
Image

Ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον σας.