Ολοκληρωμένη υποστήριξη για αποδοτική παρουσία στα social media αξιοποιώντας το Instagram και το Facebook για την ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ σας, την προσέλκυση του σωστού είδους followers και φυσικά τη ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ FOLLOWERS και LIKES σε πραγματικούς ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
Μια σημαντική ερώτηση για τον επαγγελματία Υγείας που διαχειρίζεται μόνος του το δικό του ιατρείο / οδοντιατρείο και θέλει να δεί τη δουλειά του να ενισχύεται, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τα social media το επόμενο χρονικό διάστημα:

Εάν υπήρχε ένα αποδεδειγμένο ΣΥΣΤΗΜΑ για την προσέλκυση των ιδανικά στοχευμένων ασθενών για το οδοντιατρείο σας κάθε μήνα χρησιμοποιώντας οργανικά social media ..χωρίς να χάνεται χρόνο ή να σας κάνει να φαίνεστε εκτος εαυτού..

Θα βγάζατε τα SOCIAL MEDIA απο τη λίστα εκείνη των πραγμάτων που ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ να ασχοληθείτε?
Ορισμένοι λογαριασμοί social media από οδοντιάτρους απλά προωθούν κακή πληροφόρηση. Κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες με υπερβολικό τρόπο και δεν ενημερώνουν το γενικό πληθυσμό κ.ο.κ.

Το θέμα ωστόσο είναι ένα..όλοι αυτοί οι λογαριασμοί δημιουργούν θόρυβο και αποσπούν την προσοχή, εις βάρους του δικού σας οδοντιατρείου και σας κάνουν να νιώθετε ότι τα social media ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ!

Κι ακόμη κι αν θα θέλατε να ανακαλύψετε τη στρατηγική marketing που θα εξελίξει στις οργανικές ανιχνεύσεις το οδοντιατρείο σας, χωρίς να ξοδέυετε εκατοντάδες ευρώ σε Google Adwords, θεωρείτε ότι είστε πολύ "κλειστοί" για να μπορέσετε να εκτεθείτε στα social media. Και συνεχίζετε...

 • να κάνετε σφραγίσματα και καθαρισμούς, ακόμη και αν βασική σας επιθυμία είναι να ασχοληθείτε με περιστατικά αισθητικής οδοντιατρικής

 • να συνεχίσετε να κάνετε συμβιβασμούς για πιο συντηρητικές θεραπείες λόγω κόστους, γιατί αλλιώς φοβάστε ότι δεν θα μπορείτε να καλύψετε τα έξοδα σας, ακόμη κι αν αυτό δεν είναι ο λόγος που κάνατε το δικό σας χώρο!

Σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν είναι το οδοντιατρείο σας..

Αξίζετε να χτίσετε το οδοντιατρείο που δεν εξαρτάται από το απλό σφράγισμα και το έκτακτο περιστατικό που δεν ξέρετε αν θα σας ξανάρθει και φυσικά δεν είστε στο έλεος της κατάταξης των αποτελεσμάτων της Google στην περιοχή. Φυσικά και είστε στον τομέα αυτό γιατί έχει και τη δυνατότητα να σας "πληρώσει καλά", αλλά ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ με γνήσια επιθυμία να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε.

Χαρούμενα δάκρυα σε συνδυασμό με "μου αλλάξατε τη ζωή" είναι συνηθισμένα περιστατικά στο οδοντιατρείο σας. Έτσι, μετά απο χρόνια που ξοδέψατε στη σχολή, τις πολύ μεγάλες εργάσιμες ημέρες, τα χαμένα party και άλλες θυσίες που κάνατε στη ζωή σας..σας έφερε εδώ που είστε σήμερα και είναι επιτέλους η στιγμή να..

 • λάβετε την αναγνώριση που αξίζετε,

 • απολαύσετε τα ωφέλη προσέλκυσης περιστατικών που μπορεί να ισοδυναμούν με ακόμη περισσότερη ορατότητα για την επιχείρηση σας,

 • κατευθύνετε το οδοντιατρείο σας στο είδος των περιστατικών τόσο πολύ σας αρέσουν

 • αισθανθείτε πιο ανεξάρτητοι και αυτοδημιούργητοι ενω χτίζετε το οδοντιατρείο σας και παίρνετε περισσότερο τον έλεγχο της επιτυγχίας σας,

 • απολαμβάνετε την αξία σας στον τομέα αναφοράς και να χρησιμοποιήσετε τα social media με θετικό αντίκτυπο για τις ζωές των ανθρώπων εκείνων που αποκτούν ώφελος από τις πληροφορίες που μοιράζεστε..

ΝΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΌΛΑ ΑΥΤΑ!!

Και εδώ είναι όλα αυτά για τα οποία κανείς δεν μιλά για τα social media στην Οδοντιατρική..

Υπάρχουν περισσότεροι από έναν τρόπους να διαχειριστείτε τα social media

..αλλά επειδή βλέπετε μια υπερφόρτωση λογαριασμών με "Είμαι Οδοντίατρος και είμαι Διασκεδαστικός", και "Είμαι Οδοντίατρος και ξέρω να Χορεύω" κ.ο.κ με ταυτόχρονη έλλειψη αληθινής επικοινωνίας ασθενή-οδοντιάτρου...σας δημιουργεί αποστροφή!
Η πραγματικότητα είναι ότι οι διασκεδαστικοί λογαριασμοί είναι απλά ένα είδος λογαριασμών! 

Εάν εκτός από διασκεδαστικά videos, εσείς προτιμάτε να ενθαρρύνετε το κοινό να περιορίσει π.χ. τη φλεγμονή του στο στόμα του, απλά ΚΑΝΤΕ ΤΟ! Ο κόσμος το χρειάζεται! Αυτό που χρειάζεστε: style social media που ταιριάζει στη δική σας προσωπικότητα και μοιράζεστε πράγματα που ΕΣΕΙΣ αισθάνεστε άνετα με αυτα!

Εξάλλου, οτιδήποτε ξένο με σας απλά δεν θα έχει αποτέλεσμα!

Έχουν αλλάξει τόσα στα social media, υπάρχει χώρος για ΌΛΟΥΣ!

..αλλά επειδή το "πώς να ενεργήσετε" δεν είναι τόσο ξεκάθαρο, δεν αισθάνεστε άνετα να αξιοποιήσετε αυτά τα εργαλεία δωρεάν marketing — ειδικά όταν μόλις λίγους μήνες πριν θεωρούσατε ότι π.χ. το Instagram ήταν μόνο για τη Kim Kardashian και τους είδους της.

Αυτό που χρειάζεστε: ξεκάθαρα, συγκεκριμένα βήματα για το τί να αναρτήσετε και πώς να δεσμεύσετε το κοινό σας, μετά αξιοπιστία για να υλοποιείτε άμεσα! 

Δώστε προτεραιότητα στα social media. Δεν είναι περίεργο!

και αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι συνάδελφοι σας, αν όχι κι εσείς, έχετε μια αδρανή Facebook Page, με ευχές μόνο για γιορτές ή στην καλύτερη περίπτωση και φωτογραφίες από χιούμορ απεικονίσεις του επαγγέλματος σας που έλαβαν έως και 10 likes. 

Αυτό που χρειάζεστε: μόλις αποφασίσετε να ενεργοποιήσετε τα social media σας, να υιοθετήσετε στρατηγική που όχι μόνο υπόσχεται αποτελέσματα αλλά και να έχετε εσείς αποτέλεσμα!

Τα social media των περισσοτέρων οδοντιατρείων χάνουν το τρένο γιατί η στρατηγική τους, τους τρώει χρόνο!

…αυτό είναι γιατί οι προσπάθειες marketing σας έχουν μετατραπεί σε μία σειρά "έναρξης και διακοπής" οι οποίες μόνο συγκεκριμένα αποτελέσματα δεν έχουν!  Εφόσον όμως η επιτυχία των social media σας έγκειται στο πόσο συνεπής είστε, τί απομένει;

Αυτό που χρειάζεστε: μια εύκολης εφαρμογής στρατηγική που δεν σας παίρνει πολύ χρόνο! Επιπρόσθετα υλικό για Stories σε Instagram και Facebook και αποτελεσματικά hashtags για να μην χρειάζεται να σκέφτεστε πολύ!

Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΜΗΝΟ,
ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΕΙΝΑΙ 100% ΔΥΝΑΤΗ!

(και δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την ιδιωτικότητα σας για να προσελκύσετε ασθενείς και να έχετε μια επιτυχημένη παρουσία!)

Το δικό μας πλάνο βασιζόμενο σε 3 βασικούς πυλώνες, σε συνδυασμό με το δικό σας γεμάτο πρόγραμμα θα σας εξασφαλίσει
:

 • τη δημιουργία ενός επαγγελματικού λογαριασμού που θα αισθάνεστε πραγματικά ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ να κάνετε αναρτήσεις (που ενισχύει την αναγνώριση του ονόματος σας, χωρίς να αισθάνεστε ότι μιλάτε για θέματα που είναι άσχετα του αντικειμένου ενασχόλησης σας)

 • σταθερή αύξηση του λογαριασμού σας & συνέπεια στο πρόγραμμα αναρτήσεων σας (γιατί η στρατηγική σας είναι προετοιμασμένη και η εκτέλεση τους πραγματοποιείται στο μισό μόλις χρόνο)

 • προ-πώληση κι αυτό γιατί όταν είστε στα social media, το κοινό σας φτάνει στο οδοντιατρείο σας γνωρίζοντας ότι θέλουν να ξεκινήσουν θεραπεία - έρχονται μόνο για να μάθουν πώς θα ξεκινήσετε!

 • μετατροπή likes και followers σε νέους ασθενείς κάθε μήνα αξιοποιώντας στρατηγικές προσέλκυσης και DM μέθοδο μετατροπής

(κάντε κλικ κι επιλέξτε τον αντίστοιχο πυλώνα ενεργειών μας!)
ΠΥΛΩΝΑΣ 1: ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ STYLE ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ SOCIAL MEDIA

Υπάρχουν 3 είδη λογαριασμών social media που είναι πιο αποτελεσματικοί στον κλάδο της υγείας και δη της Οδοντιατρικής. Μόλις κατανοήσετε ποιό είναι το δικό σας style και πώς δεν χρειάζεται να "πουλήσουμε" κάτι διαφορετικό απο αυτό που πραγματικά είστε, θα αντιληφθείτε γιατί ΔΕΝ χρειάζεται να μοιραστείτε οικογενειακές και προσωπικές σας στιγμές αν αυτό δεν είναι για σας!

Θα δημιουργήσουμε τα κάναλια των social media του οδοντιατρείου σας, με το πιο επωφελή τρόπο για το δικό σας οδοντιατρείο. Μετά, θα εξασφαλίσουμε ότι προσκελκύει το είδος των περιστατικών που θέλετε να φέρετε στο οδοντιατρείο σας (υπάρχει στρατηγική).

Επίσης, θα…

 • ολοκληρώσουμε τα προφίλ και bio στα social media σας ώστε απο τη στιγμή που κάποιος φτάνει στο λογαριασμό σας, να θέλει να σας ακολουθήσει (θα φέρουν επίσης απευθείας κίνηση στην ιστοσελίδα σας και θα ενισχύσουν την κατάταξη σας στην Google)

 • σταματήσετε να αναρτάτε κάτι απλά για να το αναρτήσετε και εξασφαλίζουμε ότι το περιεχόμενο έχει νόημα και λόγο

 • κερδίσετε το αρχικό βάσανο δημιουργίας περιεχομένου δίνοντας σας εβδομαδιαία το δικό σας περιεχόμενο. Στη συνέχεια, κάνουμε τις αναρτήσεις βάσει των όσων μας δείχνει το ίδιο σας το κοινό!

 • μάθετε πώς να μοιράζεστε πληροφορίες στα social media χωρίς να έχετε θέμα δεοντολογίας 

Μιλήστε μαζί μας