ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΩΝ

Η ομάδα DentalMarketing.gr προσφέρει την επιλογή σύμβασης πλήρους διαχείρισης βάσει της διεθνούς πρακτικής για τους θεσμικούς επενδυτές ή/και εκείνους τους επαγγελματίες, που δεν επιθυμούν να ασχοληθούν άμεσα με το οδοντιατρείο τους, ως ενεργοί ιδιοκτήτες.

Με τη σύμβαση αυτή, ο οδοντίατρος αναθέτει στην ομάδα μας τη διαχείριση και διοίκηση του οδοντιατρείου / μονάδας. Συμφωνούμε σε ένα ετήσιο επιχειρηματικό σχέδιο και προϋπολογισμό και από κει και πέρα η εταιρεία διαχείρισης (δηλαδή η Dentalmarketing.gr / MEDICAL PROMOTION) είναι υπεύθυνη για κάθε μέρος της επιχειρησιακής λειτουργίας (δηλ. λειτουργία, συμφωνίες με τρίτους, προμηθευτές, διασφάλιση ποιότητας, προσωπικό, οικονομικός έλεγχος, λογιστικά, διαχείριση των ταμειακών ροών κ.λπ.).

Οι οδοντίατροι μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας προκειμένου να αυξήσουν την απόδοση και την αξία του οδοντιατρείου τους, από επιχειρησιακή άποψη.

ΣYΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΩΝ

13, Λεωφ. Βάκχου - Βάρη 16672
sales@dentalmarketing.gr

ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

13, Λεωφ. Βάκχου - Βάρη 16672
sales@dentalmarketing.gr

ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η ομάδα μας προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών ανάπτυξης και συμβουλευτικής υποστήριξης.

Έχοντας πραγματική και ολιστική γνώση όλων των παραμέτρων ενός οδοντιατρείου, η ομάδα μας ενεργεί ως σύμβουλος από την πλευρά του ιδιοκτήτη κατά τις φάσεις της σύλληψης μιας ιδέας (concept), του σχεδιασμού (μελέτες σκοπιμότητας, επιχειρηματικά σχέδια, οικονομική αξιολόγηση κ.λπ.) και της φάσης πριν από την έναρξη λειτουργίας της, διασφαλίζουμε τα πάντα από τη σύλληψη έως την υλοποίηση.

MARKETING ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ

Η ομάδα μας προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης του marketing ενός οδοντιατρείου, όποιο μέγεθος και σε όποια περιοχή κι αν είναι!

Με διττό ρόλο, γνωρίζοντας ακριβώς τί έχει αποτέλεσμα και τί όχι, αναλαμβάνουμε και τη συμβουλευτική υποστήριξη αλλά και την υλοποίηση των όποιων ενεργειών marketing χρειάζεται το οδοντιατρείο σας μέσα απο συγκεκριμένα εργαλεία digital και μη, με πλήρως εφαρμόσιμες λύσεις ακόμη και για το μεμονωμένο οδοντιατρείο.

Οι λύσεις μας και τα εργαλεία μας υιοθετούνται απο οδοντιατρεία κάθε μεγέθους, σε αστικά κέντρα ή στην περιφέρεια.

Προβολή στο Διαδίκτυο

Προβολή στο Διαδίκτυο

Ταυτότητα Οδοντιατρείου

Ταυτότητα Οδοντιατρείου

λογοτυπο, κάρτα, έντυπο, επιγραφή, κ.α.
Digital Marketing

Digital Marketing

ιστοσελίδα, domain, social media, κ.α.
Ιστοσελίδα Οδοντιατρείου

Ιστοσελίδα Οδοντιατρείου

δυναμική ιστοσελίδα, με όλα όσα χρειάζεστε

MARKETING ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ

13, Λεωφ. Βάκχου - Βάρη 16672
sales@dentalmarketing.gr
Social Media Marketing

Social Media Marketing

δημιουργία περιεχομένου, διαχείριση social media, εξασφάλιση προβολής με αποτέλεσμα
Εκπαίδευση

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση προσωπικού και επαγγελματία σε θέματα marketing και social media για βέλτιστη διαχείριση του οδοντιατρείου.
Συμβουλευτική Υποστήριξη

Συμβουλευτική Υποστήριξη

Δεν περιοριζόμαστε στην υλοποίηση κάποιων επι μέρους ενεργειών. Παρέχουμε συνολική συμβουλευτική υποστήριξη στο οδοντιατρείο σας για θέματα επιχειρείν και marketing.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας και η 17ετής εμπειρία μας, το κλειδί της επιτυχίας σας!
Με καινοτόμες λύσεις και προσοχή στη λεπτομέρεια, η ομάδα του Dental Marketing μεταφράζει τα "θέλω" αλλά και τη φιλοσοφία του δικού σας μοναδικού οδοντιατρείου, σε μοναδικές λύσεις που εξασφαλίζουν τη μετατροπή εκάστοτε επισκέπτη της ιστοσελίδας σας σε πραγματικό ασθενή του ιατρείου σας.

Γνωρίζουμε το ελληνικό περιβάλλον και υλοποιούμε ενέργειες πλήρως προσωποποιημένες στο δικό σας προφίλ, που φέρνουν αποτέλεσμα και δεν είναι απλά αντιγραφή ενός καλού case συναδέλφου σας. Για το λόγο αυτό και το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει οδοντιάτρους και ορθοδοντικούς στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, από τα Γιαννιτσά έως τη Ρόδο και απο την Κρήτη έως την Αλεξανδρούπολη.
Image

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Εξασφαλίζουμε οι παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προιόντα μας να ικανοποιούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία, από άποψη ποιότητας, deadlines, style και λειτουργικότητα!

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

η ολοκληρωμένη στήριξη marketing του οδοντιατρείου σας