H τέλεια ιστοσελίδα για το οδοντιατρείο σου;

H τέλεια ιστοσελίδα για το οδοντιατρείο σου;

Φανταστείτε αυτό:

Ένας ασθενής στην περιοχή σας αναζητεί στο Google έναν οδοντίατρος για τον ίδιο ή μέλος της οικογένειας του.

Βρίσκει πολλές απο τις ιστοσελίδες να είναι παρόμοιες, με το ίδιο βαρετό περιεχόμενο και φωτογραφίες τράπεζας. Μετά καταλήγει σε μια ιστοσελίδα, εύκολη στην πλοήγηση, προσεγμένες φωτογραφίες και μοναδικό περιεχόμενο που ενισχύει την εμπιστοσύνη και απαντά στα ερωτήματα τους. Τα στοιχεία επικοινωνίας βρίσκονται εύκολα και μπορούν να κλείσουν και απο το κινητό τους.

Σε ποια κατηγορία ανήκει η δική σας ιστοσελίδα - την πρώτη ή τη δεύτερη;

Θέλεις την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ιστοσελίδα οδοντιατρείου στην περιοχή σας ώστε οι ασθενείς να επιλέξουν το δικό σας οδοντιατρείο έναντι του ανταγωνισμού σας.

Και για αυτό, οδηγούμαστε στην εύλογη ερώτηση: τί περιέχει μια αποτελεσματική ιστοσελίδα;
01

Ξεκάθαρη πλοήγηση

Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι ΠΟΛΥ εύκολη κι απλή για τους ασθενείς να πλοηγηθούν και ταυτόχρονα να βρούν την πληροφορία που χρειάζονται.

 • Logo και άλλα στοιχεία της ταυτότητας σας θα πρέπει να είναι εμφανή για να αντιλαμβάνονται σε ποιο οδοντιατρείο απευθύνονται!

 • Ξεκάθαρα calls-to-actions ή κουμπιά που να ενθαρρύνουν τους χρήστες να προβούν σε ενέργεια (π.χ. ραντεβού, κλήση στο οδοντιατρείο, γνωριμία με το ιατρό, κ.α.)

 • Κάντε το εύκολο να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας, εμφανές το τηλέφωνο, φόρμα επικοινωνίας για να σας στείλουν email, κ.α.

 • Εξασφαλίστε ότι η ιστοσελίδα σας είναι ορατή απο ΟΛΕΣ τις συσκευές όπως π.χ. απο κινητό να μπορούν να σας καλούν άμεσα κ.ο.κ.

02

Δημιουργήστε το δικό σας "hero"

Ουσιαστικά είναι η πρώτη εικόνα που θα αποκομίσουν οι επισκέπτες της για σας: μια δήλωση, τί είστε, μια εικόνα! Για να εξασφαλίσετε το ιδανικό αποτέλεσμα:

 • Χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας φωτογραφία (της ομάδας σας, γελώντας με έναν ασθενή κ.α.)

 • Τοποθετήστε μια επικεφαλίδα μοναδική με ισχυρό νόημα

 • Τοποθετήστε μια ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ λίστα τονίζοντας τα χαρακτηριστικά εκείνα που εξασφαλίζουν καλύτερη εμπειρία ασθενή π.χ. ραντεβού πολύ νωρίς, online πληρωμή, κ.α.

 • Προσθέστε μια φόρμα επικοινωνίας στα δεξιά του κεντρικού σας banner ώστε οι δυνητικοί νέοι ασθενείς σας να έρθουν σε επαφή το συντομότερο.

03

Κάντε εμφανή το λόγο που πρέπει να σας προτιμήσουν!

Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να τονίζει το "γιατί": γιατί είστε μοναδικοί, γιατί οι ασθενείς σας επιλέγουν, γιατί κάνετε αυτο που κάνετε.

Ένας αποτελεσματικός τρόπος να το εφαρμόσετε είναι να απευθυνθείτε στους φραγμούς των ασθενών σας και να τους εξηγήσετε πώς να τους ξεπεράσουν.

 • Οι δυνητικοί σας ασθενείς φοβούνται τον οδοντίατρο; Δείξτε τους πως βοηθάτε τους ασθενείς σας να ξεπεράσουν το φόβο τους με την ομάδα σας, τις λύσεις νάρκωσεις, τεχνολογική μέθοδο που μειώνει την αίσθηση πόνου κ.α.

 • Οι δυνητικοί σας ασθενείς φοβούνται το κόστος της θεραπείας; Προβάλλετε τρόπους χρηματοδότησης, πλάνα μελών και οτιδήποτε άλλο εφαρμόζετε.

 • Οι δυνητικοί σας ασθενείς είναι πολυάσχολοι; Ενημερώστε τους για το πώς μπορεί να γίνει το ραντεβού σας σε βολική για αυτούς ώρα.

04

Πείτε τους για σας

Ο κόσμος θέλει να μάθει για σας, ποιός/α είστε, τί σας αρέσει, πώς είναι η ομάδα σας και κυρίως αν θα νιώσουν άνετα στο ιατρείο σας και πώς θα είναι η εμπειρία τους εκεί.

 • Πείτε για σας - αλλά μην αναλωθείτε στην απλή λίστα των πτυχίων σας. Περιγράψτε πώς φροντίζετε τους ασθενείς σας, γιατί θέλετε να το κάνετε αυτό, πώς θα ωφεληθούν απο την εξειδίκευση σας και γιατί θα πρέπει να σας επιλέξουν σε σχέση με κάποιον άλλο συνάδελφο σας στην περιοχή

 • Φυσικά χρειάζεστε μια φωτογραφία σας και θυμηθείτε δεν χρειάζεται να είναι μια στεγνή φωτογραφία πορτρέτο. Φωτογραδίες με την οικογένεια σας ή με την ομάδα σας ή ακόμη και με το σκύλο σας..αρκεί να κάνετε τους ασθενείς σας να νιώθουν άνετα.

 • Καλό θα ήταν να βάλετε και ένα απόφθεγμα απο δικά σας λόγια. Ποιές είναι οι αξίες σας; Ποιοί είναι οι στόχοι σας;

05

Περιγράψτε αυτό που προσφέρετε στον ασθενή προς τον ίδιο τον ασθενή σας

 • Αναφερθείτε στις top υπηρεσίες σας και περιγράψτε το πώς θα μπορούσε ο ασθενής να ωφεληθεί

 • Τρέχετε κάποιες προσφορές / promos αυτό τον καιρό στους ασθενείς σας; Προβάλλετε τις στην πρώτη σελίδα και δείξτε το καρότο για να ενθαρρύνετε το κόσμο να καλέσει στο ιατρείο σας.

06

Αποδείξτε τί προσφέρετε με πραγματικές μαρτυρίες ασθενών σας

Μιλάτε σε όλη τη σελίδα για τις υπηρεσίες που παρέχετε, αλλά που είναι η απόδειξη; Απλά θα πρέπει να εμπιστευθούν τα λόγια σας; Η ιστοσελίδα σας είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να προβάλλετε αποδείξεις από τους υφιστάμενους ασθενείς σας να λένε στους νέους δυνητικούς σας πόσο καλοί είστε.

 • ΑΛΗΘΙΝΕΣ φωτογραφίες και video του οδοντιατρείου σας, της ομάδας σας και των ασθενών σας κάνουν ΠΟΛΥ μεγάλη διαφορά σε σχέση με stock φωτογραφίες.

 • ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ασθενών σας που να εξηγούν πώς λύσατε το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν.

 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ περιστατικών ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ χωρίς αίματα

07

Κάντε το απίστευτα εύκολο να επικοινωνήσουν μαζί σας!

Τώρα είναι η ώρα για τον δυνητικό ασθενή να ενεργήσει! Κάντε το πολύ εύκολο για αυτούς να σας προσεγγίσουν πριν φύγουν απο τη συσκευή πρόσβασης.

 • Προσθέστε σύνδεσμο για το πώς να έρθουν στο οδοντιατρείο σας μέσω Google My Business.

 • Εισάγετε την φόρμα νέων ασθενών σας στην ιστοσελίδα και ακόμη καλύτερα δώστε bonus για συμπλήρωση του online ερωτηματολογίου σας.

 • Εμφανή τοποθέτηση τηλεφώνου επικοινωνίας για πρόσβαση απο όποια συσκευή και email

08

Mobile-friendly

60+% πρόσβασης στις ιστοσελίδες πλέον γίνεται απο κινητά τηλέφωνα. Έτσι, είναι καταλυτικής σημασάς η φιλικότητα της ιστοσελίδας σας για ΟΛΕΣ τις μορφές συσκευών.

 • MENU με εύκολη πρόσβαση και περιήγηση από κινητό τηλέφωνο

 • Δυνατότητα κλήσης με κλικ στο τηλέφωνο σας

 • ΑΜΕΣΗ φόρτωση της ιστοσελίδας σας, 2-3 δευτερόλεπτα

Ας κάνουμε την ιστοσελίδα σας ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!

Εξετάστε τα 8 προαναφερθέντα στοιχεία και συγκρίνετε την ιστοσελίδα σας. Ανταποκρίνεται θετικά ή όχι; Πράγματι, η καλύτερη ιστοσελίδα της περιοχής να ανήκει σε σας; Εαν ναι, ΤΕΛΕΙΑ!

Διαφορετικά, μην αγχώνεστε;

Η ομάδα μας έχει μακρά εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδας για οδοντιάτρους από το 2004. Επιπρόσθετα, δεν περιοριζόμαστε στο σχεδιασμό όμορφων ιστοσελίδων αλλά οι responsive ιστοσελίδες μας φέρνουν περισσότερους νέους ασθενείς, έχουν σταθερές SEO κατατάξεις και ενισχυμένη ανιχνευσιμότητα στην τοπική σας αγορά.