400€ νέα ιστοσελίδα, προσφορά

Γνωρίζουμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για το κάθε οδοντιατρείο λόγω πανδημίας. Και σας δίνουμε ένα βασικό εργαλείο που μπορεί να σας κάνει τη διαφορά!

Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του covid σε όλα τα οδοντιατρεία αλλά και η ευρύτερη κρίση στη ρευστότητα της χώρας, "βάζουμε πλάτη" και σας προσφέρουμε το βασικό εργαλείο του digital marketing σας σε μοναδική τιμή!

Δεν είμαστε εδώ μόνο για να σας προτείνουμε λύσεις αλλά και για το ίδιο το "δια ταύτα" δηλ. την εξασφάλιση της βασικής σας τουλάχιστον παρουσίας στο διαδίκτυο.

Η ιστοσελίδα δεν είναι άλλωστε παρά το πρώτο βασικό εργαλείο για μια παρουσία..όλα τα υπόλοιπα μπορούν να βασιστούν πάνω της.

400€ για την κατασκευή της δική σας μοναδικής responsive ιστοσελίδας σε χρώματα, style και όλα όσα προδιαγράφει η δική σας ταυτότητα!

  • Στο κόστος αυτό δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ.
  • Στο κόστος αυτό περιλαμβάνεται το hosting, δηλ. η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο.

Και επειδή πολλές φορές μας λένε...δεν είναι δυνατόν να είναι σε αυτά τα κόστη, κάτι θα κρύβει.

Σας απαντάμε με όση ειλικρίνεια μας επιτρέπουν οι 3-4 γραμμές του χώρου αυτού, ότι η ιστοσελίδα που σας προτείνουμε δεν έχει και δεν θα έχει σε τίποτα να ζηλέψει από την πιο ακριβή ιστοσελίδα που οραματίζεστε..

Η διαφορά του κόστους μας με άλλες εταιρείες;

Oι δουλειές μας γίνονται inhouse, δηλ. δεν έχουμε εξωτερικούς συνεργάτες που ανεβάζουν τα κόστη. Εσωτερικά, λοιπόν, με δικούς μας ανθρώπους κατασκευάζουμε την όποια ιστοσελίδα σας και υλοποιούμε την όποια digital marketing ανάγκη σας. Γι΄ αυτό μπορούμε και ελέγχουμε τους χρόνους μας και να σας παρέχουμε πολλά περισσότερα απ΄όσα μπορεί το εκάστοτε διαφημιστικό γραφείο με εξωτερικούς συνεργάτες.

Φυσικά έχουμε κι άλλα μυστικά που οι συνάδελφοι μας σίγουρα θα σας αποκαλύψουν στο επόμενο μας ραντεβού.

Δεν υπάρχει κάτι να φοβηθείτε..αρκεί να μας εμπιστευθείτε, όπως κάνουν απο το 2004 εκατοντάδες συνάδελφοι σας στο χώρο της υγείας. 

Η προσφορά είναι μοναδική και θα διαρκέσει για λίγες ημέρες...έως το τέλος Σεπτεμβρίου!

Αποκτήστε λοιπόν εύκολα και σε μοναδική τιμή ένα βασικό εργαλείο digital marketing που θα δώσει διαφορετική ώθηση στο οδοντιατρείο σας!

Μιλήστε μαζί μας συμπληρώνοντας ακολούθως τα στοιχεία σας..