Επαγγελματική Φωτογράφιση
οδοντιατρείου

Κάντε την απαιτούμενη "σύνδεση" με τον εκάστοτε επισκέπτη της ιστοσελίδας σας, με φωτογραφίες του χώρου, του προσωπικού σας και κυρίως του ίδιου του οδοντιάτρου!

Οι επαγγελματικές φωτογραφίες φέρνουν περισσότερους Νέους Ασθενείς

Μελέτες δείχνουν ότι οι επισκέπτες μιας ιστοσελίδας είναι πολύ πιο πιθανό να επικοινωνήσουν την επιχείρηση [π.χ. οδοντιατρείο] που χρησιμοποιεί αληθινές φωτογραφίες κι όχι τράπεζας, στην ιστοσελίδα της. Και αυτό γιατί η προβαλλόμενη επιχείρηση φαίνεται περισσότερο αυθεντική και άξια εμπιστοσύνης με αυτό τον τρόπο!

Και με τόσους νέους ασθενείς να έχουν αγωνία για την επίσκεψη στον οδοντίατρο, σίγουρα θέλετε να ελαχιστοποιήσετε τον όποιο φόβο, δίνοντας την αίσθηση εμπιστοσύνης από την αρχή.
Σχεδόν τα 2/3 των καταναλωτών - χρηστών του διαδικτύου εμπιστεύονται περισσότερο μια ιστοσελίδα επιχείρησης με αληθινές φωτογραφίες!

Έτοιμοι για φωτογράφιση;

H φωτογράφος μας είναι πραγματικά παθιασμένη με το αντικείμενο της! Και βλέπουμε από πρώτο χέρι τη διαφορά που κάνουν οι φωτογραφίες της..

Προγραμματίζοντας τη φωτογράφιση σας όσο το δυνατόν πιο άμεσα, μπορούμε να αξιοποιήσουμε το υλικό σας για το σύνολο της digital παρουσίας σας!
Image

Ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον σας.