Ταυτότητα Οδοντιατρείου

Ταυτότητα Οδοντιατρείου

Σχεδιασμός της ταυτότητας (π.χ. λογότυπο) και παραγωγή κάθε απαιτούμενου υλικού (έντυπο, σήμανση, κ.α.)
Digital Marketing

Digital Marketing

Όλα όσα χρειάζεστε για αποτελεσματική παρουσία στο διαδίκτυο: ιστοσελίδα, domain, social media, κ.α.
Προβολή στο Διαδίκτυο

Προβολή στο Διαδίκτυο

Απογειώνουμε τη ψηφιακή σας παρουσία με συγκεκριμένες λύσεις αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας.
Email Marketing

Email Marketing

Δημιουργία, σύνταξη και επιμέλεια περιεχομένου για τακτική ενημέρωση και προβολή στους ασθενείς σας. Αυτοματοποιημένα emails για ενδιαφερόμενους που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας.
Social Media Marketing

Social Media Marketing

Εξασφάλιση αποτελεσματικής παρουσίας στα social media - δημιουργία περιεχομένου, διαχείριση social media, εξασφάλιση προβολής με αποτέλεσμα.
Ιστοσελίδα Οδοντιατρείου

Ιστοσελίδα Οδοντιατρείου

Εξατομικευμένη σχεδίαση / κατασκευή της ιστοσελίδας του δικού σας οδοντιατρείου, που εξασφαλίζει την προσέγγιση νέων ασθενών!
Εκπαίδευση

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση προσωπικού και επαγγελματία σε θέματα marketing και social media για βέλτιστη διαχείριση του οδοντιατρείου.
Συμβουλευτική Υποστήριξη

Συμβουλευτική Υποστήριξη

Δεν περιοριζόμαστε στην υλοποίηση κάποιων επι μέρους ενεργειών. Παρέχουμε συνολική συμβουλευτική υποστήριξη στο οδοντιατρείο σας για θέματα επιχειρείν και marketing.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας και η 17ετής εμπειρία μας, το κλειδί της επιτυχίας σας!
Με καινοτόμες λύσεις και προσοχή στη λεπτομέρεια, η ομάδα του Dental Marketing μεταφράζει τα "θέλω" αλλά και τη φιλοσοφία του δικού σας μοναδικού οδοντιατρείου, σε μοναδικές λύσεις που εξασφαλίζουν τη μετατροπή εκάστοτε επισκέπτη της ιστοσελίδας σας σε πραγματικό ασθενή του ιατρείου σας.

Γνωρίζουμε το ελληνικό περιβάλλον και υλοποιούμε ενέργειες πλήρως προσωποποιημένες στο δικό σας προφίλ, που φέρνουν αποτέλεσμα και δεν είναι απλά αντιγραφή ενός καλού case συναδέλφου σας. Για το λόγο αυτό και το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει οδοντιάτρους και ορθοδοντικούς στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, από τα Γιαννιτσά έως τη Ρόδο και απο την Κρήτη έως την Αλεξανδρούπολη.
Image

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Εξασφαλίζουμε οι παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προιόντα μας να ικανοποιούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία, από άποψη ποιότητας, deadlines, style και λειτουργικότητα!

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

η ολοκληρωμένη στήριξη marketing του οδοντιατρείου σας