Ανίχνευση προέλευσης κλήσης

Κλασσική ερώτηση όσων ασχολούνται με την προβολή του οδοντιατρείου τους, είναι κατά πόσο μπορούν να ξέρουν αν οι όποιες ενέργειες προβολής έχουν αποτέλεσμα...και πώς μπορούν να ξέρουν αν έχουν πραγματικό αποτέλεσμα!

Τις περισσότερες φορές η αλήθεια είναι ότι λειτουργείτε βάσει αποτελέσματος και βάσει της καλής οργάνωσης της γραμματείας σας, που ρωτά την ενδεχόμενη προέλευση του νέου περιστατικού. Ακόμη και τότε όμως..αρκετοί επαγγελματίες μας λένε ότι η απάντηση που παίρνουν "INTERNET" ή "ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ" δεν τους επιτρέπει να αντιληφθούν αν το συγκεκριμένο περιστατικό οφείλεται λόγω καταχώρησης σε ηλεκτρονικό κατάλογο ή λόγω της παρουσίας τους στα social media, την προβολή τους στο Google Adwords κ.ο.κ.

Δίνουμε τέλος σε αυτή τη μαντεία...και σας προσφέρουμε τη μοναδική υπηρεσία Ανίχνευσης Προέλευσης Κλήσης.

Με την υπηρεσία αυτή, θα ξέρετε ανά λεπτό ποιά είναι η προέλευση της εκάστοτε κλήσης σας και σε ποιό μέσο προβολής αξίζει να επενδύσετε ή όχι.

Ειδικότερα, το παρεχόμενο εργαλείο μας σας λύνει τα χέρια ελέγχοντας την προέλευση των κλήσεων που προέρχονται από το διαδίκτυο, αξιολογώντας την αποτελεσματικότητά ανά λέξη - κλειδί, ανά καμπάνια, ανά μέσο προέλευσης π.χ. Facebook / Google Adwords κ.ο.κ.

  • Αποδεδειγμένα μαθαίνεις από ποιά ιστοσελίδα, καταχώρηση, ηλεκτρονικός οδηγός κ.ο.κ. προέρχονται τα περιστατικά σου στο διαδίκτυο
  • Ελέγχεις κάθε ενέργεια marketing και προβολής σου και γνωρίζεις τί και που αξίζει να δαπανήσεις χρήματα
  • Συγκρίνεις άμεσα την οποιαδήποτε ενέργεια προβολής σου

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάποιο εξειδικευμένο σύστημα τηλεφώνου!

Αποτελεί μια υπηρεσία ιδιαίτερης αξίας για το marketing του οδοντιατρείου σου! Και το κυριότερο...ο δυνητικός ασθενής σας δεν αντιλαμβάνεται τη χρήση της.

Η εφαρμογή χρησιμοποιείται ήδη πολλά χρόνια στο εξωτερικό και ήδη έχει υιοθετηθεί απο τα μεγαλύτερα διαφημιστικά accounts της ευρύτερης αγοράς στην Ελλάδα.

Η ομάδα μας το καθετοποιεί στην αγορά της υγείας, παρέχοντας ειδικά πακέτα για μεμονωμένα οδοντιατρεία που θέλουν να γνωρίζουν τί ακριβώς δουλεύει και τί όχι.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Απλά, καλέστε μας στο 2109658356 ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας.

 

 

Μιλήστε μαζί μας

Name*

Email*

Subject*

Message*

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε για χρήσιμα άρθρα και νέα σεμινάρια μας.

Πού θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας βρίσκονται: Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Τηλ. +30 210 9658356

Καθημερινά 09.00πμ - 21.00μμ