Προσιτά και Μετρήσιμα αποτελέσματα marketing

To email marketing αποτελεί έναν προσιτό και ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο για να παρέχετε στους δυνητικούς και υφιστάμενους ασθενείς σας την απαιτούμενη πληροφόρηση.  Δίνει σε σας, τον επαγγελματία, μεγαλύτερο έλεγχο της συζήτησης που θα θέλατε να είχατε με τον εκάστοτε δυνητικό πελάτη σας. Το εκάστοτε email μπορεί να περιέχει θέματα επικαιρότητας της ειδικότητας σας, επιστημονικά νέα, νέα του οδοντιατρείου σας, προσφορές υπηρεσιών, κ.α.

Ουσιαστικά, αποτελεί τον ευγενικό τρόπο επικοινωνίας και καθοδήγησης των ασθενών στο ίδιο σας το οδοντιατρείο.

Ωφέλη:

  • Ολοκληρωτικό έλεγχο στην επικοινωνία

  • Απόλυτα οικονομικά προσιτό: μικρό κόστος, υψηλή απόδοση

  • Διατήρηση επικοινωνίας με ασθενείς ως προς τις νέες υπηρεσίες σας, προσφορές, κ.α.

  • Ενίσχυση υφιστάμενων σχέσεων με όσους έχουν ήδη επισκεφθεί το οδοντιατρείο σας

  • Ενίσχυση επισκεψιμότητας ιστοσελίδας του οδοντιατρειου

  • Εκπαίδευση ασθενή

Marketing μέσω Newsletter: αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας marketing

Για περισσότερο απο 60 χρόνια, τα newsletters αποτελούν έναν αποτελεσματικό τρόπο ενημέρωσης για τους ίδιους του επαγγελματίες. Ένα πρόγραμμα newsletter marketing σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τους ασθενείς και τους πελάτες σας προσωπικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά μέσα προβολής, τα newsletter διαθέτουν χρήσιμο ενημερωτικό υλικό και αποτελεί ένα από τα πιο διεισδυτικά και αποδοτικά μέσα επικοινωνίας με τον ασθενή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9658 356 ή μέσω email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ομιλίες & Συνέδρια