MARKETING ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ

DESIGN & MARKETING

15+ χρόνια εμπειρίαςεξειδικευμένες λύσειςο απόλυτος συνεργάτης σας στο digital marketing

Λύσεις Marketing Οδοντιάτρου με Αποτέλεσμα

ολοκληρωμένες λύσεις digital marketing για το οδοντιατρείο κάθε μεγέθους, που αποσκοπεί στην ανάπτυξη του αριθμού των εισερχομένων ασθενών, την εξασφάλιση της βιωσιμότητάς του και φυσικά τη διατήρηση και των υφιστάμενων ασθενών.

Ιστοσελίδα Οδοντιάτρου

σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες οδοντιατρείων, responsive πλήρως ανιχνεύσιμες από τις μηχανές αναζήτησης, που προσελκύουν ασθενείς και σας φέρνουν νέα περιστατικά.

SOCIAL MEDIA

..αναλαμβάνουμε τη συνολική υποστήριξη σας στα social media: σύνταξη / επιμέλεια περιεχομένου, διαχείριση social media accounts, δημιουργία multimedia (π.χ. video) κ.α.

Εκπαιδευση

..για την αποτελεσματικότερη υιοθέτηση των όποιων ενεργειών και εργαλειών marketing, δεν αρκούν μόνο οι έμπειροι συνεργάτες αλλά και η υιοθέτηση της marketing αντίληψης του οδοντιατρείου σας..

Ενδεικτικοί Πελάτες μας

έργα αποκλειστικά στην υγεία, έργα υψηλών απαιτήσεων - για περισσότερους πελάτες μας κάντε κλικ εδώ

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ιστοσελίδα Οδοντιάτρου
που φέρνει νέους ασθενείς

Image

Η ομάδα μας εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων για οδοντιάτρους, με βασικό μας μέλημα η ενίσχυση της προσέλκυσης ασθενών. Οι ιστοσελίδες μας σχεδιάζονται με τέτοια φιλοσοφία ώστε να απαντούν άμεσα στο ερώτημα του δυνητικού ασθενή σας "...είναι αυτός o κατάλληλος οδοντίατρος για μένα;"

δείγμα: ιστοσελίδα οδοντιάτρου
δείγμα: ιστοσελίδα οδοντιάτρου
δείγμα: ιστοσελίδα οδοντιάτρου
δείγμα: ιστοσελίδα οδοντιάτρου
δείγμα: ιστοσελίδα οδοντιάτρου
δείγμα: ιστοσελίδα οδοντιάτρου

5 παράγοντες για αποδοτικό

Digital Marketing Οδοντιατρείου

Στα 16 πλέον χρόνια σταδιοδρομίας μας στον εξειδικευμένο κλάδο της οδοντιατρικής πρακτικής, έχουμε μελετήσει τις ανάγκες, τα ερωτήματα και τις προτιμήσεις πάρα πολλών ασθενών που επισκέπτονται ψηφιακά τους πελάτες μας, οδοντιάτρους. Γνωρίζοντας λοιπόν πώς συμπεριφέρεται ο Έλληνας ασθενής online, γνωρίζουμε και τι αποδίδει ώστε να μετατραπεί ένας επισκέπτης μιας ιστοσελίδας σε δυνητικό ασθενή.

Με 16 πλέον χρόνια δραστηριότητας στη διαχείριση της ψηφιακής παρουσίας εκατοντάδων οδοντιάτρων, έχουμε ανακαλύψει τους 5 ακόλουθους παράγοντες, που στο σωστό τους μείγμα χαρίζουν τη μαγική συνταγή επιτυχίας της digital στρατηγικής σας.

 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Η ιστοσελίδα σας είναι συνήθως το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι δυνητικοί σας ασθενείς. Για αυτό είναι και το εργαλείο με τη μεγαλύτερη αξία marketing.

Τα κείμενα, οι φωτογραφίες, το εικαστικό..και πολλά άλλα στοιχεία καθορίζουν τη μετατροπή εκάστοτε επισκέπτη της σε πραγματική κλήση στο οδοντιατρείο σας. Για αυτό και η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να προσφέρει στον εκάστοτε επισκέπτη της ένα ταξίδι..ένα μονοπάτι που να μετατρέπει τον εκάστοτε χρήστη της σε πιστό και νέο ασθενή σας.

Η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδα σας προέρχεται από δύο βασικές πηγές: οργανικά αποτελέσματα και πληρωμένη διαφήμιση!

Η ανίχνευση σας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, προέρχεται από ενέργειες SEO (Search Engine Optimization) όπου βελτιώνουν την αναγνωρισιμότητά της ιστοσελίδας σας και φυσικά την κατάταξη σας στο Google.

H πληρωμένη διαφήμιση αφορά τις καμπάνιες Google Ads και Facebook Ads που διευρύνουν το κοινό προσέλκυσής σας και χαρίζουν νέους δυνητικούς ασθενείς.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ 5 - ΑΣΤΕΡΩΝ

Οι κριτικές σας στο Google και άλλα sites, αποδεικνύει την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Η διαχείριση της online φήμης σας ενθαρρύνοντας τις θετικές κριτικές και ανταποκρινόμενοι στα αρνητικά σχόλια, αποδεικνύει την αφοσίωση σας στη φροντίδα των ασθενών.

 Η αυτοματοποιημένη εκ μέρους μας διαχείριση των κριτικών, δουλεύει προς όφελος σας και την εξασφάλιση κριτικών 5 αστέρων στις πιο δημοφιλής ιστοσελίδες.

EMAIL MARKETING

Τα email αποτελούν ένα σύγχρονο εργαλείο marketing για την εκπαίδευση και ενίσχυση της πώλησης ενώ ελέγχεται απο εσάς κι όχι μια μηχανή αναζήτησης ή μια πλατφόρμα social media.

Ενημερωτικά, ευχές για γενέθλια και στοχευμένες καμπάνιες μπορούν να σας βοηθήσουν να μείνετε συνδεδεμένοι με τους υφιστάμενους ασθενείς σας ενώ βελτιώνεται τη διατήρηση, τις συστάσεις και την επανενεργοποίηση παλαιότερων ασθενών.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA

Μια ενεργή παρουσία σας στα social media, χτίζει τη δική σας κοινότητα ασθενών και συμβάλλει στη μετατροπή νέων ασθενών. Το σωστό μείγμα αναρτήσεων δεσμεύει τους ασθενείς με το οδοντιατρείο σας και ενθαρρύνει περισσότερες επισκέψεις ασθενών.

Οι λύσεις μας για διαχείριση των social media προσφέρει όλα εκείνα τα εργαλεία που χρειάζεστε για μια αποδοτική και "δεσμευτική" παρουσία στα social media.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

dental marketing agency, όπου διαθέτουμε όλες τις ειδικότητες για την ολοκληρωμένη σας υποστήριξη

 Marketing Strategist

Marketing Strategist

σχεδιάζουμε τη στρατηγική marketing και το πλάνο προβολής του οδοντιατρείου σας με αποτελεσματικότητα

 Γραφίστας

Γραφίστας

επαγγελματίες για τις γραφιστικές ανάγκες του δικού σας οδοντιατρείου

 Προγραμματιστές

Προγραμματιστές

επαγγελματίες για την κατασκευή της δικής σας ιστοσελίδας, για την ποιοτική υποστήριξη σας

 Social Media Experts

Social Media Experts

επαγγελματίες για διαχείριση & συντήρηση των δικών σας social media

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ..

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

(+30) 210 9658356

info@dentalmarketing.gr

Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672