Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποσκοπεί στη σωστή ενημέρωση του επαγγελματία ή όποιου άλλου ενδιαφερόμενου σε θέματα marketing του οδοντιατρείου και στο πώς τα διάφορα εργαλεία θα μπορούσαν να υιοθετηθούν απο το εκάστοτε οδοντιατρείο.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο πραγματοποιείται σε οριζόμενους απο την εταιρεία μας χώρους σε προκαθορισμένες ημερομηνίες.

Το βασικό περιεχομένο περιλαμβάνει ενότητες όπως Στρατηγικός Σχεδιασμός, Εργαλεία Marketing, Ανάλυση / Παρουσίαση πραγματικών case studies απο Ελλάδα και εξωτερικό, ενημέρωση για τον υφιστάμενο κώδικα δεοντολογίας, κ.α.

To σεμινάριο είναι 2ημερης διάρκειας, 8 ωρών ανά ημέρα. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες λαμβάνουν εγχειρίδιο προγράμματος καθώς και πιστοποιητικό συμμετοχής.

Νέες ημερομηνίες:

16 & 17 Σεπτεμβρίου 2017, Αθήνα

Προσεχώς η παρουσίαση του αναλυτικού περιεχομένου του σεμιναρίου.

Εαν ενδιαφέρεστε για εγγραφή στο συγκεκριμένο σεμινάριο, επικοινωνήστε με την εταιρεία μας στο 210 9658 356 ή This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται σειρά προτεραιότητας. To συγκεκριμένο σεμινάριο είναι απόλυτα διαδραστικό, όπου στη συγκεκριμένη ενότητα οι εισηγητές απαντούν σε ερωτήματα των συμμετεχόντων τόσο ως προς αυτά που ειπώθηκαν αλλά και θέματα που αφορούν το δικό τους οδοντιατρείο.