Εκπαίδευση

Το τμήμα εκπαίδευσης της εταιρίας μας, παρέχει μια ποικιλία σεμιναρίων για τον επαγγελματία οδοντίατρο και τους εργαζόμενους του κάθε σύγχρονου οδοντιατρείου.

Όλα μας τα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να υλοποιηθούν εντος του χώρου του εκάστοτε οδοντιατρείου [π.χ. εαν πρόκειται για το σύνολο του προσωπικού του οδοντιατρείου σας] ή στο δικό μας χώρο στις προγραμματισμένες ημέρες υλοποίησης τους. Έτσι, εξασφαλίζεται το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα και η προσαρμογή των παρεχόμενων δικών μας προγραμμάτων στις δικές σας ανάγκες.

Τα παρεχόμενα προγράμματα μας:

 

 

1ημερο σεμινάριο για τον οδοντιατρο που θέλει να βελτιστοποιήσει τη διαχείριση του οδοντιατρείου του αλλά και να ενημερωθεί για εφαρμοσμένες αποτελεσματικές λύσεις σε θέματα marketing και προβολής απο τους πλέον ειδικούς του κλάδου. Ενδείκνυται για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να συνεχίζουν να ασκούν την οδοντιατρική ακριβώς γιατί αγαπούν το αντικείμενο και θέλουν να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι και επαγγελματισμό.

Ανάλυση εσόδων και απόδοση εργαζομένων είναι ενδεικτικά ορισμένα απο τα αντικείμενα αναφοράς αυτού του 2ημερου σεμινάριου. Το πλήρες περιεχόμενο διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε οδοντιατρείου.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποσκοπεί στη σωστή ενημέρωση του επαγγελματία ή όποιου άλλου ενδιαφερόμενου σε θέματα marketing του οδοντιατρείου και στο πώς τα διάφορα εργαλεία θα μπορούσαν να υιοθετηθούν απο το εκάστοτε οδοντιατρείο.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο πραγματοποιείται σε οριζόμενους απο την εταιρεία μας χώρους σε προκαθορισμένες ημερομηνίες.

Το βασικό περιεχομένο περιλαμβάνει ενότητες όπως Στρατηγικός Σχεδιασμός, Εργαλεία Marketing, Ανάλυση / Παρουσίαση πραγματικών case studies απο Ελλάδα και εξωτερικό, ενημέρωση για τον υφιστάμενο κώδικα δεοντολογίας, κ.α.

Η βελτιστοποίηση της διαχείρισης και της επικοινωνίας με τον ασθενή αποτελούν τα βασικά συστατικά του 2ημερου αυτού εκπαιδευτικού προγράμματος. Το περιεχόμενο του βέβαια συγκεκριμενοποιείται βάσει των δικών σας αναγκών αλλά κυρίως των καθηκόντων που θέλετε εσείς να αναθέσετε στη συγκεκριμένη θέση.