Πώς να επιλέξω το χώρο του νέου μου οδοντιατρείου;

Μετακομίζετε ή ξεκινάτε τώρα το ιατρείο ή το οδοντιατρειο σας; Σας παραθέτουμε βασικά σημεία που θα πρέπει να προσέξετε κατα την επιλογή της νέας σας έδρας στέγασης!

Που θα παρκάρουν οι ασθενείς σας;

Βολικές λύσεις parking αποτελούν must πλεον για τις επιτυχημένες μονάδες υγείας, ειδικά αν λάβετε υπόψη τα κινητικά προβλήματα που κάποιος ασθενής σας ενδεχομένως να αντιμετωπίζει! Εύκολo παρκάρισμα, άλλωστε, κανεί και τη δική σας ζωή ως επαγγελματία ευκολότερη αλλά και του προσωπικού σας.

Το οδοντιατρείο σας, ειναι κοντα σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς;

Η εγγύτητα της μονάδας υγείας σας σε σημείο πρόσβασης απο τα δημόσια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αποτελεί καθοριστικό παράγοντα επιλογής για ασθενείς που δεν οδηγούν ή δεν έχουν πρόσβαση σε δικό τους μέσο. Εαν ο χώρος που σας ενδιαφέρει είναι εντος της ζώνης διέλευσης κάποιου μέσου, εξακριβώστε τη συχνότητα διέλευσης, τις λοιπές δυνατότητες εξυπηρέτησης [π.χ. διασύνδεση με ΜΕΤΡΟ, κ.α.] αλλά και πόσο θα πρέπει να περπατήσουν οι δυνητικοί ασθενείς σας για να φθάσουν στο ιατρείο / οδοντιατρείο σας.

Ποια είναι η "ορατότητα" του νέου σας χώρου απο το ευρύ κοινό;

Δεν αποτελεί βασικό κριτήριο επιλογής για πολλά ιατρεία, αλλά μια καλή φυσική έκθεση του χώρου σας στην τοπική αγορά μόνο καλό μπορεί να κάνει. Διαφορετικά, τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε απο το χαμηλό μίσθωμα θα πρέπει να διατεθούν στο marketing της μονάδας σας προκειμένου να επικοινωνηθεί η δραστηριοποίηση σας στην περιοχή.

Πόσο προσβάσιμο είναι το νέο σας οδοντιατρείο;

Κτιριακα και σχεδιαστικα χαρακτηριστικα του νεου σας χώρου όπως ανελκυστήρας, ράμπες πρόσβασης, μπάνιο με πρόσβαση για ατομα με κινητικές δυσκολίες αποτελούν πλέον must χαρακτηριστικά για τη δημιουργία ενος σύγχρονου ιατρείου ή οδοντιατρείου.

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας προκειμένου να ενημερώνεστε για χρήσιμα άρθρα και νέα σεμινάρια μας.

Πού θα μας βρείτε

Τα γραφεία μας βρίσκονται: Λεωφ. Βάκχου 13, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Τηλ. +30 210 9658356

Καθημερινά 09.00πμ - 21.00μμ