Όταν αποφασίζεις να μειώσεις τις ακυρώσεις ή τις χωρίς προειδοποίηση "μη εμφανίσεις" στα προγραμματισμένα ραντεβου του οδοντιατρείου σας, υπάρχουν διαφορετικά πρωτόκολλα εφαρμογής για:

Το "content marketing" ειναι μια στρατηγικη διαδικτυακού marketing που θα πρέπει να υιοθετουν οδοντίατροι και λοιποί επαγγελματίες υγείας στο σχέδιο προβολής τους.

Η ύπαρξη μιας ιστοσελιδας είναι το πιο σημαντικό βήμα όσον αφορά το marketing του ιατρείου / οδοντιατρείου, της μονάδας υγείας που εκπροσωπείτε.

Ποτε ηταν η τελευταία φορά που ανανεώσατε την ιστοσελίδα σας? Βασικό συστατικό της στρατηγικής marketing του ιατρείου ή οδοντιατρείου σας είναι η εξασφάλιση μιας σύγχρονης ιστοσελίδας που να είναι συμβατή με ολες τις σύγχρονες συσκευές αλλά και εργαλεία προβολής. Δεν αρκεί λοιπόν να έχετε μια πολύ όμορφή ιστοσελίδα..αλλά μια ιστοσελίδα που σας ανεβάζει επίπεδο μέσω αποτελεσματικού marketing! Σας παραθέτουμε λοιπόν 5 σημάδια για να αντιληφθείτε πότε και αν η ιστοσελίδα σας χρήζει αναβάθμισης / ανανέωσης..

Ομιλίες & Συνέδρια