Η ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στην ταυτότητα του δικού σου οδοντιατρείου!

Η ύπαρξη μιας ιστοσελιδας είναι το πιο σημαντικό βήμα όσον αφορά το marketing του ιατρείου / οδοντιατρείου, της μονάδας υγείας που εκπροσωπείτε.

Γνωρίζετε όμως ότι είναι εξίσου σημαντικό να έχετε μια ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες;

Κάθε χρόνο αν όχι κάθε εξάμηνο, οι τάσεις στο σχεδιασμό ιστοσελίδας διαφοροποιούνται. Ο καθετοποιημένος σχεδιασμός της δικής σας ιστοσελίδας, σας δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής σε αυτες τις νέες τάσεις και να προσελκύσετε περισσότερους δυνητικούς ασθενείς στο φυσικό χώρο του ιατρείου σας.

Περισσότερο έλεγχο στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η ύπαρξη του δικού σας σχεδίου σημαίνει ότι μπορείτε να αναβαθμίζετε το εικαστικό όποτε χρειάζεται ώστε να είστε πάντα ενήμεροι στις νέες τάσεις. Δεν έχει να κάνει μόνο με την εικόνα που αποπνέεται προς τους ασθενείς σας αλλά και για τη βελτιστοποίηση ως προς την ανίχνευση από τις μηχανές αναζήτησης και τη διαφοροποίηση από τον υφιστάμενο ανταγωνισμό.

Ταυτόχρονα σας εξασφαλίζει τη διευκόλυνση της πλοήγησηςσε σχέση με τα οποια πρότυπα (templates), κυκλοφορούν στην αγορά, τα οποία δύσκολα αλλάζουν.

Η παραμετροποίηση της δικής σας ιστοσελίδας και του δικού σας σχεδίου εξασφαλίζει την επίτευξη των δικών σας στόχων marketing, την ικανοποίηση των αναγκών σας αλλά και των αναγκών των ασθενών σας.

Branding

Η παραμετροποίηση της ιστοσελίδας στα δικά σας χρώματα, στο δικό σας style και φιλοσοφία αποτελεί μια συνέχεια της συνολικής ταυτότητας που επιθυμείτε να διαμορφώσετε για το ιατρείο / οδοντιατρείο σας. Ετσι μονο θα μπορειτε να την προωθήσετε αποτελεσματικά και μέσω διαδικτύου.

Διαθέσιμη Υποστήριξη

Ανα διαστήματα προκύπτουν προβλήματα με τα διάφορα εργαλεία που διαθέτει μια ιστοσελίδα. Καλό είναι να μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον προγραμματιστή ή γραφίστα της σελίδας σας και να βρείτε απο κοινού μια λύση.

Το να έχετε άλλωστε την υποστήριξη ενος αξιόπιστου συνεργάτη / εταιρείας, εξασφαλίζει τη συνεχή και ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας ώστε να μην επηρρεάζεται αρνητικά από την όποια δυσλειτουργία η εικόνα σας. Εαν χρειασθεί να κάνετε κάποια αλλαγή στο μέλλον..απο την πιο απλή όπως για παράδειγμα η αλλαγή τηλεφώνου ή διεύθυνσης, είναι πολύ πιο εύκολο να πραγματοποιηθεί σε μια ιστοσελίδα για την οποία διαθέτετε τεχνική υποστήριξη!

Σας παρέχουμε στους πελάτες μας ιστοσελίδες σχεδιασμένες στα δικά τους μέτρα και αισθητική, καθώς και τεχνική υποστήριξη για την αποτελεσματική προώθηση της μονάδας του στο διαδίκτυο.

Εαν θέλετε και εσείς να αναβαθμίσετε τη δική σας ιστοσελίδα, επικοινωνήστε με έναν από τους έμπειρους μας συμβούλους στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή τηλεφωνικα στο 2109658356. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!