Απλά... κάνουμε το κάθε οδοντιατρείο πιο κερδοφόρο!

Στη MEDICAL PROMOTION είμαστε μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών που δραστηριοποιούμαστε στον τομέα του marketing υπηρεσιών υγείας καιι δη οδοντιατρείων!

Όταν επιλέγετε την εταιρία μας, επιλέγετε μια ομάδα επαγγελματιών αφοσιωμένων στην υλοποίηση αποτελεσματικών ενεργειών marketing απόλυτα προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες. Με έδρα στα νότια πρόαστια, αποτελούμε μια έγκυρη και βιώσιμη εταιρεία με ιστορία 12+ ετών στον τομέα της υγείας.

Η επιτυχή έως σήμερα δραστηριότητα μας, έγκειται στο ταλέντο και την ομαδική εργασία των ανθρώπων μας. Σύμβουλοι διαφήμισης και marketing, προγραμματιστές, editors και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εξειδικευμένοι και έμπειροι επαγγελματίες που σχεδιάζουν και υλοποιούν οικονομικά προσιτές λύσεις υψηλής αποτελεσματικότητας για τους πελάτες μας.

Η εταιρεία μας είναι απόλυτα εξειδικευμένη στον κλάδο του ιατρικου / οδοντιατρικού marketing με αποκλειστική δραστηριότητα στον κλάδο της υγείας.

Με την εμπειρία και την αξιοπιστία των 12 και πλέον ετών δραστηριότητας μας στον κλάδο της υγείας, εγγυάται την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την παροχή καθετοποιημένων λύσεων ανά ειδικότητα και αντικείμενο.

Τί είναι αυτο που μας διαφοροποιεί?

Στα 12+ πλέον χρόνια δραστηριότητα μας, η πλειοψηφία των πελατών μας μας ακολουθεί.

Αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας..γινόμαστε οι "άνθρωποι" του εκάστοτε επαγγελματία υγείας, οι στενοί συνεργάτες μιας φαρμακευτικής εταιρείας, μιας μονάδας υγείας!

Και ολα αυτά φυσικά αποδεικνύοντας καθημερινά την υψηλή αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας!

3 Λόγοι για να μας επιλέξετε!

  • Εξειδικευόμαστε στο marketing επαγγελματιών υγείας και δη οδοντιάτρων

  • Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη δυνατή επαγγελματική εμπειρία οδοντιατρικού marketing στην Ελλάδα

  • Γνωρίζουμε τα εργαλεία που είναι αποτελεσματικά για το δικό σας οδοντιατρείο

 

 

Ομιλίες & Συνέδρια